Amandelschaafsel hebben we dun en dik geschaafd.
Eigenlijk halve amandeltjes (Valencia Spanje) Prima Patisserie Product.
De Spaanse amandelen uit Valencia met vlies (dus bruin) en gebrand maar zonder zout.
De Spaanse amandelen uit Valencia met vlies (dus bruin) en gebrand en gezouten Allergenen aardnoten, amandelen, noten Bevat mogelijk tarwe, gerst, haver, gluten, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten,…
De Spaanse Valencia amandel; met vlies (dus bruin) rauw.
Californische gerookte amandelen, grootste maat.
Gebakken Californische bruine amandelen met laagje melkchocolade en fijne poedersuiker Echt seizoensprodukt, rond de feestdagen beschikbaar.
Alle noten kunnen uiteraard wel gebrand maar zonder zout geleverd worden (voor patisseriegebruik of zoutloze diëten) Laat het ons weten!.
De bekende Valencia (Spanje) amandel, zonder vlies en dus wit.
De Valencia (Spanje) amandel, zonder vlies en rauw.
Ideaal voor de patisserie! Amandelpoeder is soms van witte, en soms van bruine amandelen gemaakt.
Spijs van de Valencia amandel: 55% amandel; verder suikers, ei en citroenrasp.
Een snoeppie: amandel met een suikerlaagje waarin Amaretto.
Pinda's (44%), zetmeel (maïs, tarwe, aardappel), plantaardige olie, zout, suiker, knoflook-ui smaak (aroma, lactose, knoflook, ui, gember), gemodificeerd zetmeel.
Lekkere geroosterde lichtgezouten knabbel bij de borrel door het prettige wat droge mondgevoel waardoor ze prima passen naast een cocktail of versgetapt biertje.