- Culatello di Zibello kilo
Uit de ham wordt het aller malste gedeelte uit de bovenbil gesneden. Eerst wordt er langdurig gezouten en vervolgens gemarineerd met Fortana wijn en knoflook. De ham wordt in een varkensblaas te drogen gehangen in het speciale…
- Fiocco di Culatello kilo
Culatello van de binnenbil (fiocco) van het zwarte Parmezaanse varken, gemarineerd in Fortana wijn, zwarte peper, knoflook en zeezout. Rijping 6-10 maanden. Weegt ongeveer 2 kilo. Wat goedkoper en lichter van smaak dan de…
- Parma ham 24mndn kilo
Parma ham van de bout van het grote witte varken, deze varkens leven in Lombardia en Emilia Romagna. De eerste 18 maanden worden deze hammen in de heuvels van Langhirano gerijpt, waarna Antica Corte Palavicina de beste hammen…
- Parma ham half Levoni
Parmaham BOB Deze ham is traditioneel verbonden met de streek van Parma sinds de derde eeuw v.C. Het product is gekenmerkt door zijn bijzonder zachte en delikate smaak. Alle hammen met het Parma-merk zijn gerijpt in het bedrijf…
- Coppa di Parma Levoni
COPPA
De coppa is een gerijpt vleesproduct dat typisch is voor Noord-Italië, bereid met de spieren van de varkensnek. Levoni gebruikt geselecteerd vlees van varkens die in Italië gekweekt zijn, dat op gelijkmatige wijze gezout… - Capocollo kilo
Zeer smakelijke hand gebonden Coppa uit Umbrie (Assissi) van hret familiebedrijf Segarelli. Gemarineerd in witte wijn, knoflook en peper.
- Il Guanciale
De wang van zware varkens wordt vanaf de keel gesneden en bijgesneden tot de klassieke driehoekige vorm. Het wordt gezouten, samen met de knoflook, wijn en peper en enkele dagen met rust gelaten. Daarna wordt de wang opgehangen…
- Speck di Asiago kilo
Uitgebeende, gehalveerde ham wordt gekruid en gezouten en gepeperd en vervolgens gerookt. Rijpt 8 maanden op een hoogte van 1000 meter in het bergdorp Asiago in de Alto Adige. Volgens de regels van de IGP geproduceert.
- SAN DANIELE HAM 14MND +/- 10 KILO
San Daniele ham -De prins onder de hammen In het kleine plaatsje San Daniele del Friuli ligt de oorsprong van deze bergham met een lange geschiedenis.